Sunday, December 21, 2014

Kursus Anggaran Kerja Jalan

As salam!

annyeong!!!!

Dah lama jugak cik sue xupdate blog ni...
Al maklumlah kebizian melanda...

Arini cik sue ada kursus kat CIDB nama kursus ni "anggaran kerja jalan" mmg best sbb pasni bole laa isi sbutharga jalan...
Selalu men hentam jer hahahah
Now dh ada laa pengisian dlm minda ini...cewahhhhh ayat cik sue hahah

Tapi yg xbest kat cni...bilik dia sjuk gilerrrrrrrrr
Rasa cam nak beku cik sue d buatnya
Tp lg bbp jam je lagi 
Sok abes kursus trus p gym..pastu detink ngn buah aty cik sue heheh bessnyer!!!!!
Wehooooo!!!!!

Tujuan nk p sana nk detink je...
Bukan nk p gym sgt hahahahah
Myb minggu ni dpt jumpe bnyak kali kot??
Minggu dpn jumpe lagi stlah bbp minggu xdetink

Woot!! Woot!! 

Oklaaa sok cik sue story ek perkembangan tuk ari sok 

Salam sayang
Cik sue yang kebosanan 
Xoxo

No comments:

Post a Comment

Kursus Anggaran Kerja Jalan

As salam!

annyeong!!!!

Dah lama jugak cik sue xupdate blog ni...
Al maklumlah kebizian melanda...

Arini cik sue ada kursus kat CIDB nama kursus ni "anggaran kerja jalan" mmg best sbb pasni bole laa isi sbutharga jalan...
Selalu men hentam jer hahahah
Now dh ada laa pengisian dlm minda ini...cewahhhhh ayat cik sue hahah

Tapi yg xbest kat cni...bilik dia sjuk gilerrrrrrrrr
Rasa cam nak beku cik sue d buatnya
Tp lg bbp jam je lagi 
Sok abes kursus trus p gym..pastu detink ngn buah aty cik sue heheh bessnyer!!!!!
Wehooooo!!!!!

Tujuan nk p sana nk detink je...
Bukan nk p gym sgt hahahahah
Myb minggu ni dpt jumpe bnyak kali kot??
Minggu dpn jumpe lagi stlah bbp minggu xdetink

Woot!! Woot!! 

Oklaaa sok cik sue story ek perkembangan tuk ari sok 

Salam sayang
Cik sue yang kebosanan 
Xoxo

No comments:

Post a Comment